Photo by Kimmo Syväri, Koski Syväri

Vanha tuttu

Tänään 100 % kotimainen ruisjyvä maustuu edelleen samassa riihessä, leppälastujen savussa. Kotipellon viljasta© saatavan riihirukiin yli puolivuosisatainen valmistusperinne jatkuu. Varsinaissuomalaiset vasaramyllyt jauhavat itäsuomalaiset savuiset jyvät ainutkertaiseksi raaka-aineeksi.

Tänään riihirukiimme aromin voit maistaa vaikkapa Vaasan Ruispalat Tumma Herkku -leivässä tai Kyrön savuisessa ruisviskissä.

Leivontaan ja leivitykseen

Riihiruisjauhoa pakataan 25 kilon säkkeihin.
Ainutkertainen aromi antaa maun niin ammatti- kuin kotileipurin leipään,
mutta myös gourmet-ruokaan voissa paistettuja muikkuja unohtamatta.

Mikä on sinun reseptisi?

Vinkiksi

  • Muikut myllärin tapaan

    Lienetkö edes ajatellut, että voissa paistettu kala saa aivan uuden sävyn, kun pyöräytät sen ensin riihiruisjauhossa?

  • Ota smoothisti

    Riihiruisjauhon kokonaiskuitupitoisuus on jopa 19,3 %. Se on oivallinen lisä aamupirtelöön ja leivontaan niin maun kuin terveellisyytensä puolesta.

  • Perinneleipurin unelma

    Karjalaisen emännän perusraaka-aine soveltuu sekä piirakoihin että leipään. Ja tuskinpa se savolainen muikkukukkokaan riihiruisjauhokannesta hermostuu.

Perinteitä kunnioittaen

Liperin Myllyn perinne elää edelleen jauhoissamme. Riihiruisjauho maistuu kaikkien suomalaisten suussa valtakunnallisten leipäbrändien myötä.

Maistuisiko riihiruis?

Kokeile ja ylläty.

Tuotamme riihiruista Liperin Myllyn yli 100-vuotiasta perinnettä ja reseptiä kunnioittaen Kotipellon viljasta -tuotemerkin alla.

Ota yhteyttä olipa kyseessä testileivonta, sahdin sihinä tai jo vahva perinneresepti kotitarpeisiin. Toimitamme kotileipureille jauhosäkkejä myös postitse.

Suurasiakkaita palvelemme sopimuspohjaisesti räätälöiden.

Tiedustelut ja tilaukset

Karelia Mix Oy

anne.vanska(at)kareliamix.fi

050 312 3102

Yhteydenottolomake